COM CELEBREM LA PAU A LA NOSTRA ESCOLA?

Ahir, talment com succeeix cada 30 de gener des de l’any 1964, es va celebrar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau per tal de recordar el llegat de Mahatma Ghandi en la data que es commemora l’aniversari de la seva mort.

A la nostra escola treballem per tal de dotar d’un sentit pedagògic i de sensibilització a aquest dia. No es tracta, en conseqüència, d’una simple celebració aïllada, puntual i esporàdica. Des de l’inici del present curs hem estat treballant, de forma transversal, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS, horitzó 2030) de la fam i la pobresa. Hem creat, entre tots els grups de Primària, un mapa de conceptes relacionats amb la situació que viu la fam i pobresa al món (després d’haver completat un treball a les aules), conjuntament amb la proposta d’execució d’un ventall d’accions (a nivell global i de proximitat) que podem dur a terme o contemplar per tal de minimitzar-ne l’impacte.

És per aquest motiu que no podíem celebrar millor aquest dia que fent una ACCIÓ, aportant el nostre granet de sorra amb un protagonisme clar de tots els agents de la comunitat educativa.

Estem molt contents i agraïts per la col·laboració i l’empatia que hem rebut per part de les famílies del Comtes de Torregrossa.

En breu, totes les vostres aportacions seran enviades al Banc d’Aliments d’Alcarràs per tal que els responsables en facin la distribució més escaient possible.

RECAPTE D’ALIMENTS

TREBALLEM PLEGATS

 

MAPA CONCEPTUAL