SISÈ. FINAL DE TRAJECTE, MUNTANYA D’EMOCIONS. SORTIDA A PORT AVENTURA.

En aquest llarg camí cap a la normalitat que el nostre món anhela el present curs ha estat, a l’escola, tot un repte logístic i organitzatiu, un desafiament constant, una acció permanent d’adaptació i un temps complet de treball proper amb les nostres alumnes i amb els nostres alumnes. Els protocols dictats, refets, modificats i ordenats per les autoritats sanitàries han menat la comunitat educativa a fer provisió de pautes d’actuació presidides pel sentit comú, la precaució i la prudència, sempre pensant en la preservació de la integritat de totes i de tots i, sobretot, en l’assoliment d’una continuïtat formativa que ha estat revelada, en tot moment, com una necessitat de primer ordre.

A banda de les activitats i experiències d’aula, han estat nombroses les sortides de descoberta de l’entorn proper que hem dut a terme sempre en grups bombolla i amb les constants precaucions d’higiene i separació personal, activitats que, però, ens han unit, ens han permès d’aprendre i de ser gregaris en una lluita comuna per tal d’arribar al tram final del període lectiu més grans, més forts i més feliços.

Ha estat un any complex, no exempt d’oxigen i diòxid de carboni atrapats dins una mascareta, no lliure de pells erosionades pels gels desinfectants, no abundant d’abraçades i de contacte interpersonal, però sí inundat de mirades intenses, de corbes de somriure endevinades rere el teló de tela quirúrgica i d’una resiliència demolidora que ens fa abordar amb satisfacció la valoració de l’acció formativa que els nostres nois i les nostres noies han dut a terme.

Com a cloenda d’etapa dels nostres grups-classe de Sisè ha estat possible de fer, amb esforç, planificació i seguint el fil de l’exposada coherència si tenim en compte els protocols i la situació que encara ens assetja, una sortida de final de curs al parc temàtic de Port Aventura. Ha estat una jornada d’emocions i somriures, de proximitat necessària, amb què les noies i els nois poden cloure el seu pas per la seva escola. Aquesta petita empenta ens ha de permetre mirar de recuperar la normalitat pel que respecta a les propostes d’activitat lluny de l’escola de cara al curs vinent tot seguint, novament, aquest dictat de la prudència i del sentit comú que el Comtes ha preservat en tot moment.

GRUP DE SISÈ A

GRUP DE SISÈ B

GRUP DE SISÈ C

GRUP DE SISÈ D