FESTIVAL DE NADAL

Enguany, el Festival de Nadal ha estat un punt de retrobament global de tots els actius de la comunitat educativa. Famílies, alumnes, personal PAS i mestres hem treballat units per tal de recuperar la il.lusió i la reunió presencial amb el motiu gairebé màgic de les festes que esperen a tocar com a eix vertebrador.
Hem pogut gaudir plegats d’un espectacle teatral i musical de certa volada, amb la pretensió de fer encara més estrets els vincles que fan créixer l’escola i també amb l’esperança de poder aplegar molts cors bategant i moltes mirades expectants enfront de l’escenari del Casino.
Les aventures al país de la màgia ens han reunit, a totes i a tots, en un espai comú, ens han permès de gaudir d’una estona molt més que agradable i han portat, després dels temps difícils que esperem puguin quedar enclaustrats al passat, l’escola al cor del poble i el cor de tot un poble a l’escola.
Mirar-nos els uns als altres somrient i atentíssims a les imatges i a les veus dels infants ha estat un tresor de vàlua indescriptible.
Moltes gràcies, comunitat del Comtes!

A continuació podeu gaudir d’algunes imatges del Festival de Nadal…

EMERGÈNCIA AL PAÍS DE LA MÀGIA – Grups A

EMERGÈNCIA AL PAÍS DE LA MÀGIA – Grups B

EMERGÈNCIA AL PAÍS DE LA MÀGIA – Grups C