FESTIVAL DE NADAL 2021

El Nadal ja està arribant i, amb ell, la màgia i la il·lusió. Tot i que l’any passat vam fer un “festival” online aquest any, i tenint en compte que les mesures Covid ara per ara ens ho permeten, volem fer un festival nadalenc especial i diferent.

Us estem preparant una obra de teatre amb parts de dansa i música en què l’alumnat de sisè serà el qui farà la representació teatral i la resta de cursos, des de P3 a 5è, faran una intervenció, un ball o una cançó, seguint el fil conductor de la funció.

La funció es farà al Casino. A  les 15.00h. s’obriran les portes.

  • Es faran 3 passis diferents:

Dia 16 de desembre, tots els grups A

Dia 20 de desembre, tots els grups B

Dia 21 de desembre, tots els grups C, més P3B i P4A

(Per tal d’equilibrar l’aforament en els tres passis, les famílies dels grups de P3B i P4A, hauran de venir el 21 de desembre amb els grups C).

*** Els dies abans de la funció donarem a cada alumne/a 2 entrades i serà indispensable que les porteu per tal de poder accedir al teatre.

Plan B: Cas que hi hagués un canvi respecte de les mesures Covid i no es pogués fer de forma presencial amb les famílies, es faria igualment la representació de forma interna i es penjaria la gravació de cada obra a la pàgina WEB.

Ho estem preparant amb moltíssima il·lusió. Us hi esperem!!!

Si no creieu en la màgia… canviareu d’opinio!