BENVINGUDA DE LA PRIMAVERA A QUART

La setmana del 26 al 30 d’abril a l’àrea de plàstica vam fer una manualitat per representar l’arribada de la primavera. La nostra manualitat consistia en fer un gerro amb flors de diferents tipus: Jacints, tulipes, roses, margarides, etc.

Els materials que vam utilitzar per fer la nostra creació van ser: paper de color, paper crespó o pinotxo, goma eva, palletes, pintura paper…

El gerro el vam fer amb paper de color o goma eva i hi vam posar també altres elements decoratius. També, aprofitant que aquell cap de setmana era el dia de la mare, vam escriure-hi frases boniques! La manualitat ens va costar una mica, però el resultat va valdre la pena.

Aquest 4 de maig al final hem pogut fer la caminada de 5 km que teníem programada, gaudint de la naturalesa i la felicitat al voltant del riu Segre. Durant la caminada hem vist i descobert molta vegetació, inclús com alguns insectes feien el procés de la pol·linització entre les flors.

Prop del riu, hem creuat per un petit pont que cobria una sèquia i també hem pogut veure  alguna cascada de l’antiga central elèctrica que funcionava amb aigua. Després hem parat a esmorzar i hem jugat una estona. Poc a poc hem entrat en un bosc de xops, on tot el terra era blanc. Allí hem fet un dibuix del paisatge. A través de l’oïda hem sentit el so de diferents ocells, del riu… Ah, i alguns ens hem abraçat als arbres.

Aquí us deixem un vídeo amb algunes fotografies de les dues activitats.

Esperem que us agradi!